Sobre nosaltres

Teatre en anglès per a estudiants d’anglès.

ETC English Theatre Company és una companyia anglesa de teatre que ofereix representacions a estudiants d’anglès com a llengua estrangera. ETC va ser creada el 1988 per Michael Harry, director de la companyia i compositor de les obres.

 

ETC presenta les seves obres de teatre, escrites segons l’edat i el nivell d’anglès del públic, tant pel que fa a l’estil i al temari com a la pedagogia. Des de bon principi, el nostre objectiu principal ha estat oferir teatre pedagògic en anglès “fet a mida”, cosa que fa que les nostres obres siguin divertides, interactives i estimulants.

 

Escrivim, assagem i representem totes les nostres obres tenint en compte l’edat, el nivell d’anglès i els interessos del públic, de manera que l’edat dels alumnes determina el temari i l’estil de cada obra, i el nivell d’anglès defineix el llenguatge que s’empra.

 

El repertori anual d’ETC comprèn 4 obres diferents, adaptades a 4 grups de públic diferents, segons l’edat i el nivell d’anglès.

 

Els nostres actors són tots professionals de parla anglesa, preparats per adaptar-se i introduir variacions en les representacions segons quina sigui la reacció del públic.

 

Fem les representacions a l’escola o a l’institut, o en algun altre espai que l’escola o l’institut pugui disposar.

 

Els únics requeriments són:

  • Un espai amb suficient capacitat per al públic. No ens cal un teatre convencional, ja que la sala d’actes, el gimnàs o el menjador poden ser perfectament adequats.
  • Una àrea per a l’escenari, si és possible que sigui elevat i d’uns 3 x 4 m de superfície, amb corrent per al nostre equip de so, així com un espai en què els nostres actors puguin canviar-se de vestuari.

 

Fem les representacions durant l’horari escolar, com una activitat dins la programació d’anglès com a llengua estrangera.

 

Totes les nostres obres duren 60 minuts aproximadament, i en cada obra proporcionem un dossier didàctic per treballar-lo a classe abans i/o després de la representació.

 

Fins avui, ETC ha creat 46 obres originals per a diferents edats i nivells i ha fet més de 9.250 representacions a les quals han assistit més de 2.000.000 persones en diversos països europeus.

OUR PLAYS FOR 2018 2019

A MADE TO MEASURE ENGLISH LANGUAGE THEATRE WRITTEN AND PRODUCED FOR SPECIFIC AGES AND LEVELS AND PERFORMED BY PROFESSIONAL NATIVE SPEAKING ACTORS WHO ADAPT TO THE AUDIENCE INFRONT OF THEM

PASSING TALES

For beginners and lower level students.
Suitable for Primary school learners.

TIME APART

For lower level students.
Suitable for older Primary and younger Secondary learners

WHAT IF?

For intermediate and higher intermediate students.
Suitable for Secondary and High school learners

CHECKMATE

For higher intermediate and advanced students
Suitable for High school and adult learners