Sobre nosaltres

Teatre en anglès per a estudiants d’anglès.

ETC English Theatre Company és una companyia anglesa de teatre que ofereix representacions a estudiants d’anglès com a llengua estrangera. ETC va ser creada el 1988 per Michael Harry, director de la companyia i compositor de les obres.

 

ETC presenta les seves obres de teatre, escrites segons l’edat i el nivell d’anglès del públic, tant pel que fa a l’estil i al temari com a la pedagogia. Des de bon principi, el nostre objectiu principal ha estat oferir teatre pedagògic en anglès “fet a mida”, cosa que fa que les nostres obres siguin divertides, interactives i estimulants.

 

Escrivim, assagem i representem totes les nostres obres tenint en compte l’edat, el nivell d’anglès i els interessos del públic, de manera que l’edat dels alumnes determina el temari i l’estil de cada obra, i el nivell d’anglès defineix el llenguatge que s’empra.

 

El repertori anual d’ETC comprèn 4 obres diferents, adaptades a 4 grups de públic diferents, segons l’edat i el nivell d’anglès.

 

Els nostres actors són tots professionals de parla anglesa, preparats per adaptar-se i introduir variacions en les representacions segons quina sigui la reacció del públic.

 

Fem les representacions a l’escola o a l’institut, o en algun altre espai que l’escola o l’institut pugui disposar.

 

Els únics requeriments són:

  • Un espai amb suficient capacitat per al públic. No ens cal un teatre convencional, ja que la sala d’actes, el gimnàs o el menjador poden ser perfectament adequats.
  • Una àrea per a l’escenari, si és possible que sigui elevat i d’uns 3 x 4 m de superfície, amb corrent per al nostre equip de so, així com un espai en què els nostres actors puguin canviar-se de vestuari.

 

Fem les representacions durant l’horari escolar, com una activitat dins la programació d’anglès com a llengua estrangera.

 

Totes les nostres obres duren 60 minuts aproximadament, i en cada obra proporcionem un dossier didàctic per treballar-lo a classe abans i/o després de la representació.

 

Fins avui, ETC ha creat 46 obres originals per a diferents edats i nivells i ha fet més de 9.250 representacions a les quals han assistit més de 2.000.000 persones en diversos països europeus.

A MADE TO MEASURE ENGLISH LANGUAGE THEATRE WRITTEN AND PRODUCED FOR SPECIFIC AGES AND LEVELS AND PERFORMED BY PROFESSIONAL NATIVE SPEAKING ACTORS WHO ADAPT TO THE AUDIENCE INFRONT OF THEM